fbpx
Vandrarhem
Enkelt, prisvärt & praktiskt. I Prinsvillan bor ni mitt i en fantastisk miljö.

Våra rum är inrymda i den tidigare Handelsboden. De nio mysiga rummen har alla olika storlek och karaktär. Från det lilla enkelrummet med läshörna under takbjälkarna till större  rum för hela kompisgänget. Familjer och par sover också gott här, i stora rum med sköna sängar. Toaletter och duschar delas med andra gäster. Likaså kök, matsal och tv-rum. Den härliga bastun finns också tillgänglig för alla gäster. Våra rum är bäddade med härliga linnelakan och städas med miljövänliga rengöringsmedel. Sängkläder, handdukar ingår i alla rum. Städning av rum kan köpas till.

På morgonen står frukostkorgen och väntar på er i köket. Fina dagar dukar du upp den utomhus och börjar dagen med fågelsång. Visste du förresten att den ovanliga fågeln Kungsfiskaren syns till här?

På promenadavstånd i området runt slottet finns flera caféer. Som gäst på Prinsvillan har du tillgång till ett fullt utrustat gästkök med en ombonad matsal för självhushåll.

Hyra hela huset?
En del grupper som kommer till oss väljer att hyra hela Handelsboden. Det är ett härligt sätt att samla gänget. Handelsboden passar utmärkt för konfirmationsläger, övernattande bröllopsgäster, mindre konferenser och kurser. Närliggande Pilgrimscentrum erbjuder vackra möteslokaler på gångavstånd.

På morgonen står frukostkorgen och väntar på er i köket. Fina dagar dukar du upp den utomhus och börjar dagen med fågelsång.

Större sällskap som vill boka eller har du frågor?
info@prinsvillan.se
08-410 937 62
Mat & dryck
På morgonen står frukostkorgen och väntar på er i köket
Fina dagar dukar du upp den utomhus och börjar dagen med fågelsång. På promenadavstånd i området runt slottet finns även flera caféer och en restaurang. Och som gäst på Prinsvillan har du tillgång till gästkök med en ombonad matsal för självhushåll.
Prinsvillans anrika historia
Prinsvillan har en lång anrik historia
Detta är platsen för det medeltida Tyresö, innan slottet, uppfört i början på 1600-talet, fanns.
En historia av kunglig kreativitet
Våra rum
Enkelt, prisvärt & praktiskt. I Prinsvillans vandrarhem bor ni mitt i en fantastisk miljö.
Handelsbodens nio mysiga rum har olika storlek och karaktär. Från lilla enkelrummet med läshörna under takbjälkarna till den större sovsalen för hela kompisgänget. Den härliga bastun finns också tillgänglig för alla gäster.
Läs mer om rummen och boka