fbpx
Mat & dryck
På promenadavstånd i området runt slottet finns flera caféer och en lunchrestaurang.

Varför inte prova på Borggårdscafét, Café Notholmen, Tyresö Slottskrog eller Stockholms Pilgrimscenter. Sommartid finns också många underbara platser i naturen att slå sig ner med en egen picknick.

Mat & dryck hos oss

Än så länge serverar vi enbart en härlig frukost på morgonen i Prinsvillan. Men genom vår sammarbetspartner på Tyresö slott kan vi även erbjuda fina middagskassar, bara att duka upp och njuta. Vi arbetar med att även kunna erbjuda annan mat och dryck när vårt kök är färdigrenoverat. Till dess kan vi hjälpa till att ordna med catering enligt era önskemål.

Aktiviteter
Det händer på & kring Prinsvillan
Kulturhistoria, konst, sport, fritid och inte minst vår fantastiska natur.
Välkommen att utforska!
Mat & dryck
På morgonen står frukostkorgen och väntar på er i köket
Fina dagar dukar du upp den utomhus och börjar dagen med fågelsång. På promenadavstånd i området runt slottet finns även flera caféer och en restaurang. Och som gäst på Prinsvillan har du tillgång till gästkök med en ombonad matsal för självhushåll.
Prinsvillans anrika historia
Prinsvillan har en lång anrik historia
Detta är platsen för det medeltida Tyresö, innan slottet, uppfört i början på 1600-talet, fanns.
En historia av kunglig kreativitet
Våra rum
Enkelt, prisvärt & praktiskt. I Prinsvillans vandrarhem bor ni mitt i en fantastisk miljö.
Handelsbodens nio mysiga rum har olika storlek och karaktär. Från lilla enkelrummet med läshörna under takbjälkarna till den större sovsalen för hela kompisgänget. Den härliga bastun finns också tillgänglig för alla gäster.
Läs mer om rummen och boka